Junkers - Toplina za život

Junkers | Bosch

:
 

 

Junkers postao Bosch

Bosch toplinska tehnika jača tržišnu prisutnost u istočnoj i i jugoistočnoj Europi

  • Povećava se ulog u inovacije proizvoda i njihov marketing
  • Kupci i partneri će ostvariti benefit inovativnošću kompanije Bosch proširenim proizvodnim programom

Zagreb, Hrvatska – Početkom ožujka 2010. marka Junkers toplinska tehnika u Hrvatskoj je promijenjena u Bosch. Promjena je uslijedila u još sedam zemalja istočne i jugoistočne Europe. Bosch toplinska tehnika namjerava iskoristiti promjenu naziva kako bi dodatno proširila ponudu energetski učinkovitih proizvoda za grijanje i rješenja za pripremu tople vode.

Istočna Europa je buduće tržište toplinske tehnike

Tijekom 2010., Bosch toplinska tehnika podržat će promjenu imena i uvođenje inovativnih proizvoda u Hrvatskoj investicijama u marketing i tehničku podršku. "Usprkos teškoj ekonomskoj situaciji povećat ćemo naša nastojanja i predanost u istočnoj i središnjoj Europi." rekao je Darko Mužević. "Uvjereni smo u potencijal regije: modernizacija sustava grijanja najrazumniji je prvi korak u energetski učinkovitoj obnovi zgrada. Uslijed sve razvijenije svijesti o ekološkoj odgovornosti, i hrvatska domaćinstva nastoje postati manje ovisna o loživom ulju i plinu. Učinkovita tehnologija grijanja i obnovljivi izvori energije postaju sve važniji” rekao je Darko Mužević.

Naši kontakt djelatnici ostaju na raspolaganju svim kupcima i poslovnim partnerima.

Kontakt za medije:

Kristina Šperanda Ferenc
Tel.: (+385) 1 295-80-47
E-mail: kristina.speranda-ferenc@hr.bosch.com

Bosch toplinska tehnika vodeći je ponuđač energetski učinkovitih proizvoda za grijanje i rješenja za pripremu topple vode u Europi. U fiskalnoj 2008. kompanija je ostvarila prodaju u vrijednosti oko 3 milijarde Eura (68% izvan Njemačke) i zapošljavala oko 13000 djelatnika.
Bosch tpolinska tehnika ima snažne međunarodne I regionalne marke i proizvodi širok i raznolik opseg proizvoda u 18 tvornica u 9 europskih i sjevernoameričkih zemalja. Za više informacija, posjetite stranicu www.bosch-thermotechnik.com.

Bosch Grupa vodeći je svjetski ponuđač tehnologija i usluga. Prema preliminarnim podacima, oko 280000 djelatnika ostvarilo je u fiskalnoj 2008. godini promet od 45.1 milijardi Eura na području automobilske i industrijske tehnologije, potrošne robe, te građevinske tehnologije.
Bosch grupa obuhvaća tvrtku Robert Bosch GmbH te više od 300 njenih podružnica i regionalnih tvrtki u više od 60 zemalja. Ako se ubroje i njeni servisni i prodajni partneri, tada je Bosch predstavljen u oko 150 zemalja. Ovaj svjetski razvoj, proizvodnja i prodajna mreža, predstavljaju osnovu daljnjeg rasta. Svake godine, Bosch ulaže više od 3.5 milijardi Eura, ili 8% ukupnog prometa, na istraživanja i razvoj, te prijavljuje više od 3000 patenata u cijelom svijetu. Sa svim svojim proizvodima i uslugama, Bosch unaprjeđuje kvalitetu života nudeći inovativna i korisna rješenja. Kompaniju je osnovao Robert Bosch (1861-1942) u Stuttgartu 1886 pod
imenom “Radionica precizne mehanike i elektrostrojarstva".

 

Prodajno mjesto u Vašoj blizini
Junkers servis 01/ 295 80 85
Informacije: info_toplinskatehnika@hr.bosch.com
Junkers Internet: http://www.junkers.ba/